Referenties & Track record

EV Box – Irene van der Wal (HR Manager)

I have worked with PPM for two roles and the communication with them was good and fast, they didn’t deliver many candidates (as expected since these profiles are hard to find) but the quality of profiles they showed us was very good and we ended up hiring a good candidate through PPM. Will definitely work with them again in the future. 

Blomsma Group – Helmert van der Slik (Financieel Directeur)

“PPM Select heeft laten zien in staat te zijn waar te maken wat ze beloven door een aansprekende kandidaat te vinden. PPM heeft hiermee blijk gegeven de behoefte van de klant te begrijpen en hieraan invulling te geven door op een zorgvuldige snelle wijze (korte lijnen) te schakelen.”

Prins Metallurgische Producten BV – Renate Pals (Executive Assistent)

“Onze zoekopdracht was pittig”. Wij zochten, als internationaal georiënteerd MKB-bedrijf, een echte alleskunner. Technisch onderlegd, meertalig, een achtergrond in kwaliteit en iemand die past in het team. Ga er maar aanstaan. Maar het is PPM Select gelukt! Naast regelmatig telefonisch contact, kregen wij elke maand een overzicht van werkzaamheden, sollicitanten etc. Heel fijn. Wij kunnen iedereen, die een topper in de techniek zoekt, PPM Select van harte aanbevelen.”

Track record

Hieronder presenteren wij met trots een overzicht (selectie) van recent ingevulde opdrachten via onze organisatie:

 

robots welding in an automobile factory
robots welding in an automobile factory