Contact

PPM Select B.V.

Nieuwe Tiendweg 11A
2922 EN Krimpen a/d IJssel
Tel: 0180 – 890 500
Email: info@ppmselect.nl

Lianne Site

Lianne van Manen                Business Consultant

Lianne van Manen is sinds 2017 werkzaam bij PPM Select als Business Consultant. Met 20 jaar ervaring in commerciële functies binnen de techniek (Stork / Strukton) heeft ze veel praktijkervaring in ons werkgebied.

Na 20 jaar sales ervaring bij een technisch dienstverlener, ken ik het wezenlijk belang van het belangrijkste kapitaal binnen techniek; de mensen. Vanuit deze kennis en ervaring wil ik mij graag inzetten voor bedrijven bij de invulling van hun cruciale functies. Graag kom ik met u in contact om uw vacatures en wensen door te nemen.

E-mail
LinkedIn

Christianne Site

Christianne de Gelder              Business Consultant

Met ruim 15 jaar ervaring  in de arbeidsbemiddeling is Christianne de Gelder een goede sparringspartner voor uw organisatie. Sinds 2013 is ze in dienst bij PPM Select als gevolg van de sterke groei en ontwikkeling die onze organisatie doormaakt.

Wat is er mooier dan klant en kandidaat bij elkaar te brengen en beiden in hun behoeften voorzien? Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en kandidaat plaatsen wij de juiste persoon op de juiste vacature. Dat is mijn passie! Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een langdurige relatie met zowel kandidaten als bedrijven. Neem gerust contact op!

06-27015056

E-mail
LinkedIn

Leo site

Leo Heuvelman                  Managing Director

Leo Heuvelman is sinds 2003 actief als Consultant / Headhunter. In 2011 heeft hij PPM Select opgericht met als visie en doel om met PPM Select een stabiele speler te worden op het gebied van Executive Search in de techniek en industrie.

Al vanaf het begin van mijn carrière heb ik een passie voor techniek en technische bedrijven. Om nu in deze sector te kunnen doen waar ik goed in ben, ondernemen en de beste matches maken tussen kandidaten en bedrijven, is echt een feest! Graag kom ik met u in contact om uw droombaan of vacature en wensen te bespreken.

06-46313113

E-mail
LinkedIn

Vacature aanmelden

Uw bedrijfsnaam

Uw emailadres

Omschrijving

Upload uw vacatureprofiel