Executive Search

PPM Select is gespecialiseerd in de invulling van Sales & Projectmanagement, Middle management en C-level directie posities. ( €75 – 200k ) We krijgen deze vacatures graag in opdracht via onze Executive Search dienstverlening. Wij zijn volledig actief in de Techniek & Industrie en specialist in de segmenten Machinebouw, Maakindustrie, Maritiem & Scheepvaart, Olie & Gas, Offshore, Installatietechniek, Infra en Transport & Logistiek. Met ons ervaren team maken we het verschil door vacatures binnen korte termijn met het gewenste profiel in te vullen. Heeft u een interim professional nodig vanwege ziekte, drukte of een specifiek project? Ook daarvoor kunt u ons benaderen!

Download hieronder onze digitale brochure

Brochure PPM Select

Onze werkwijze

Aan de hand van een functieprofiel en vooral uw wensen gaan wij gericht op zoek naar de juiste kandidaat voor de positie binnen uw bedrijf. Hierbij gebruiken wij vooral ons netwerk aan kandidaten binnen dit segment, en daarnaast gerichte Executive search acties. Wij zien het als een uitdaging om kandidaten te vinden die in staat zijn een significante bijdrage te leveren aan de realisatie van de doelstellingen van uw organisatie.

Afhankelijk van de functie kiezen we in overleg met u een periode voor de exclusiviteit, dit is meestal een periode van vier maanden. Tussentijds rapporteren wij u maandelijks over de voortgang van het selectieproces. Uiteindelijk stellen wij de twee tot vijf beste kandidaten uit de markt aan u voor (via shortlist). In de vervolgprocedure is ook een assessment mogelijk.

Key succesfactoren

 • Vast contactpersonen, geen verloop, we investeren graag in jarenlange relaties
 • Netwerk van meer dan 8000 HBO/WO managers en directeuren
 • Ca. 88% van de geplaatste kandidaten zijn na 1 jaar nog werkzaam
 • Ruime kennis van de technische sector
 • Specialist in 8 sectoren: Machinebouw, Offshore, Maakindustrie, Maritiem & Scheepvaart, Olie & Gas, Installatietechniek, Infra, Transport & Logisitiek
 • Actief op sociale media, specialist in online recruiting (recruitment 2.0)
 • Klein en flexibel bureau, volledige focus op klanten / vacatures
 • Pragmatische werkwijze en dienstverlening
 • Hoge kwaliteitsnorm (Where succes meets quality)

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze en tarieven? Bel dan 0180-890500 voor meer informatie, of geef uw vacature door via onderstaand formulier

Vacature aanmelden

  Uw bedrijfsnaam

  Uw emailadres

  Omschrijving

  Upload uw vacatureprofiel