Installatietechniek

Executive Search in de Installatietechniek

De productievolumes in de utiliteitsbouw en woningbouw groeien de komende jaren. Door de hogere energieprijzen groeit de vraag naar verduurzaming, dat levert de komende jaren veel werk op in de elektro- en klimaattechniek voornamelijk in de bestaande gebouwde omgevingen. Daarom worden de technische installaties in de gebouwde omgevingen steeds belangrijker. Systemen worden intelligenter, onderhoud inzichtelijker, daarom zoeken gebouweigenaren leveranciers die het totaalplaatje multidisciplinair kunnen bouwen en onderhouden. Doordat de systemen complexer worden is scholing enorm belangrijk.

Het blijft een grote uitdaging voor deze sector om openstaande posities te vervullen, goed en aantrekkelijk werkgeverschap is prioriteit. Ook wordt het nog interessanter om te investeren in innovaties die de arbeidsproductiviteit verhogen en in het zelfredzamer maken van gebouweigenaren.

Gezien onze werkervaring in de installatiebranche beschikken wij over een groot netwerk aan managers en directeuren, deze matchen wij graag aan uw specifieke vacature.

Vacature aanmelden

    Uw bedrijfsnaam

    Uw emailadres

    Omschrijving

    Upload uw vacatureprofiel