Maakindustrie

Executive Search in de Maakindustrie

Nederland is koploper in de maakindustrie. Wat een prachtige diversiteit aan MKB-bedrijven, OEM-ers en internationaal actieve organisaties telt ons land. In verschillende segmenten worden producten gemaakt. Van bouwmaterialen en metaalbewerking tot automotive onderdelen, hightech toelevanciers en gespecialiseerde bedrijven in defensie & luchtvaart. De laatste jaren is Nederland vooruitstrevend in de energy transitie. Denk aan bedrijven die zich richten op het ontwerp en productie van windmolens, laadpalen en zonnepanelen. Ook kent Nederland traditioneel een sterke food keten waar uiteenlopende producten worden geproduceerd.

Bedrijven in deze sectoren hebben te maken met externe en interne uitdagingen. Digitalisering speelt een grote rol maar ook invloeden in de wereldeconomie. Intern zijn optimalisatie van het machinepark en processen vaak een belangrijke uitdaging. Ook het aantrekken en ontwikkelen van productie personeel en teams horen wij vaak als belangrijk aandachtspunt.

Wij zijn met recht trots om voor bedrijven in de maakindustrie te werken. We delen de passie voor de producten die gemaakt worden en krijgen graag een rondleiding door uw organisatie. Dit en de gesprekken over de uitdagingen op management en directie niveau maakt dat we in staat zijn om de beste professionals voor uw organisatie te vinden.

Vacature aanmelden

    Uw bedrijfsnaam

    Uw emailadres

    Omschrijving

    Upload uw vacatureprofiel