Recruitment Consultant

PPM Select is in 2011 opgericht. Met een duidelijke visie en positionering in de markt is vanaf die tijd een sterke groei en ontwikkeling ingezet. Wij zijn specialist in bemiddeling van management & engineering functies met een jaarsalaris tussen de 60K en 120K. Denk hierbij aan functies als Managing Director, Manager Operations, Sales Manager, Manager Engineering, Projectmanager en Lead Engineer. We zijn vooral actief in de sectoren; Machinebouw, Offshore, Scheepsbouw en Industrie. In 2013 hebben we ons huidige kantoor in Krimpen a/d IJssel geopend. Onze zusterorganisatie PPM Jobs is gevestigd in Sliedrecht.

Voor onze interne organisatie zijn wij vanwege groei op zoek naar een:

Recruitment Consultant

De functie
Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het invullen van vacatures bij onze opdrachtgevers. Voor onze klanten vervul je succesvol hun vacatures en onderhoudt je contact met een netwerk aan management & engineering professionals. Je benadert gericht kandidaten voor openstaande opdrachten. In gesprek met kandidaten beoordeel je hun potentie en mogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol introduceren van kandidaten bij opdrachtgevers en het begeleiden van het Executive Searchtraject. Verder ben je mede verantwoordelijk voor het succesvol promoten van onze organisatie op social media en andere kanalen.

Wij vragen
 MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 Affiniteit en/of werkervaring in de technische sector
 Je beschikt over een netwerk in onze doelgroep
 Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 Bekendheid met social media
 Je bent een doorzetter, resultaatgericht en stressbestendig
 Rijbewijs B

Wij bieden

Een mooie, veelzijdige functie binnen onze groeiende organisatie. Passende arbeidsvoorwaarden. Bonusregeling afhankelijk van prestaties. Als bovenstaande omschrijving je enthousiast maakt en je voldoet aan het profiel komen wij graag met je in contact!

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie en onze organisatie kun je contact opnemen met Leo Heuvelman via 06-46313113. Jouw cv voorzien van een duidelijke motivatie kun je sturen naar lheuvelman@ppmselect.nl